GINOP-1.2.9-20-2021-01434 – WS Tüzép technológiai fejlesztése

  • a kedvezményezett neve: WST Kft.
  • a projekt címe: „WS Tüzép technológiai fejlesztése”
  • a szerződött támogatás összege: 9.964.890,- Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70,00 %
  • a projekt tartalmának bemutatása:

A WST Kft. 2021. júliusában 9,96 millió forint európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megjelent, „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című pályázati kiíráson. A 14,547 millió forint összköltségvetésű, Salgótarjánban megvalósuló beruházás 1 db új kültéri homlokvillás targonca beszerzésére irányult. A projekt költségvetése tartalmazta a kötelező nyilvánosság biztosítás, valamint bérköltség támogatást is.

 

A 2016 szeptemberében indult WST Kft. mára Nógrád megye egyik legerősebb építőanyag-kereskedése.

A forgalmazott termékek körét és árbevételt is folyamatosan bővíteni tudtuk. A klasszikus építőanyagok mellett tüzelőanyagok és fürdőszobakellékek értékesítésével is foglalkozunk, 2020-ban elindítottuk online értékesítési csatornánkat is.

 

A WST Kft. építőanyag kereskedésként jött létre, építőanyagok és tüzelőanyagok forgalmazására. Célunk, hogy kedvező áron, magas minőségű építőanyagokkal lássuk el Nógrád megye építkezni, vagy felújítani vágyó lakosait, vállalkozásait, illetve a vásárlók számára szakértői tanácsokkal is szolgáljunk. Széles áruválasztékkal, kedvező árakkal, kényelmes parkolási és rakodási lehetőségekkel várjuk a vásárlókat. Nemcsak építőanyagot, hanem magas fokú szakmai hozzáértést is kínálunk.

 

Főbb termékeink: Barkács termékek, Belsőépítészet, Burkolatok, Cement, Faáru, Festékek, Lazúrok, Hőszigetelés, Kültéri burkolatok, Nyílászárók, Szerkezeti anyagok, Tüzelőanyagok, Tetőfedő anyagok, Vakolatok, Homlokzatok, Vízelvezető rendszerek, Vízszigetelés.

 

A Salgótarján, Csokonai út 216. 2018. augusztusától telephelye vállalkozásunknak. A telepen több mint 10.000 m2-nyi lemurvázott, szabadtéri illetve több, mint 1.000 m2 fedett murvázott raktár áll rendelkezésre betonozott és térkövezett utakkal, ahol az anyagmozgatás, a raktározás a működésünk egyik kulcstevékenysége.

 

Az elmúlt időszakban megfigyelhető, hogy egyre növekszik a nehéz építőanyagok forgalma. Épületfa, falazó és kültéri burkolat termékeknél megnövekedett igény van a magasabb teherbírású, és magasabb emelési tartományra képes targoncára. A nagyobb rakatok kezelése a termékválaszték további bővítését, a raktárhelyiségek gazdaságosabb kihasználását, illetve a logisztikai költségek optimalizálását segíti elő.

Ennek az igénynek a kezelésére határoztuk el, hogy az anyagmozgatást segítő targoncát szerez be vállalkozásunk.

 

A projektünk technológia fejlesztésre irányult, melyen belül 1 db homlokvillás targonca beszerzése valósult meg. A gép hozzájárul vállalkozásunk üzembiztos működéséhez, eredményeink javulásához. A projektünk tartalmazza 1 munkatársunk bérköltség-, illetve a kötelező nyilvánosság biztosítás elszámolását is.

 

A technológia fejlesztés a nagyobb rakatok kezelését, a termékválaszték további bővítését, a raktárhelyiségek gazdaságosabb kihasználását, illetve a logisztikai költségek optimalizálását segíti elő.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

 

  • a projekt befejezési dátuma : 2022. június 13.
  • projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-01434